gratis ijs bij opening ijsboerderij rosahoeve

IJsboerderij Rosahoeve wordt zondag feestelijk geopend. Heb je zin in ijs? Ga er dan tussen 14.00 uur en 16.00 uur een kijkje nemen. Je krijgt dan namelijk een gratis ijsje. De familie Kleverkamp nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te nemen op de ijsboerderij aan de Waalweg 2 in Raalte.

Op het melkveebedrijf, aan de rand van Raalte-Noord, zijn ze afgelopen december begonnen met het maken van ambachtelijk ijs. Ze maken het ijs van de melk van hun eigen koeien. Het ijs wordt verkocht op een hoorntje, in meeneemverpakkingen en ze maken er ijstaarten van.

Op het terras en in de ijssalon, bij de boerderij, kunnen mensen terecht voor een lekkere ijscoupe of een hoorntje met ijs. Maar er is meer dan alleen boerenijs. Ook een vers kopje koffie of een glas fris zijn er te krijgen. Kinderen kunnen zich vermaken op de speelweide en kunnen een kijkje nemen bij de koeien in de stal. De boerderij is te vinden net buiten Raalte Noord, aan het Overijssels Kanaal.

Voor iedereen die al wil kijken hoe ze het ijs maken: Lodewijk Hoekstra is samen met 3 kinderen van basisschool de Vogelaar bij de boerderij geweest voor opnames van het RTL programma Green-Kids. Op woensdag 3 april, om 17.05 uur is dit te zien bij RTL Telekids op RTL 8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.