Home / archiefcentraal / gouvs royal house in cafe de gouverneur

gouvs royal house in cafe de gouverneur

In samenwerking met Roots Dance Events presenteert Café de Gouverneur Gouv’s Royal House op maandag 29 april. Vanwege de troonswisseling is het thema dit jaar “Last Night of the Queen”. Drie dj’s René Marcellus, Medicci en Bas Bolinski brengen house klanken en strakke beats. Dus dans, drink en ga los in Gouv’s Royal House.

Speciaal voor deze avond heeft de Gouverneur opnieuw de “kroonactie” op poten gezet. Ergens in of rondom de Gouverneur is een kroon verstopt. Vind deze kroon, lever hem in op Queensnight en wordt King of Queen of the Year. Naast deze eervolle benaming zal de vinder beloond worden met 50 munten.

De avond begint om 21:00 uur en de entree is gratis.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.