gouvs royal house in cafe de gouverneur

In samenwerking met Roots Dance Events presenteert Café de Gouverneur Gouv’s Royal House op maandag 29 april. Vanwege de troonswisseling is het thema dit jaar “Last Night of the Queen”. Drie dj’s René Marcellus, Medicci en Bas Bolinski brengen house klanken en strakke beats. Dus dans, drink en ga los in Gouv’s Royal House.

Speciaal voor deze avond heeft de Gouverneur opnieuw de “kroonactie” op poten gezet. Ergens in of rondom de Gouverneur is een kroon verstopt. Vind deze kroon, lever hem in op Queensnight en wordt King of Queen of the Year. Naast deze eervolle benaming zal de vinder beloond worden met 50 munten.

De avond begint om 21:00 uur en de entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.