gouv geeft 50 munten aan vinder kroon

Ook dit jaar kun je weer King of Queen van Café De Gouverneur worden. Op het terrein van Café de Gouverneur ligt weer de Gouden Kroon verstopt. “We geven nadrukkelijk aan dat deze niet op het dak of balkon ligt. Het kan dus binnen in De Gouverneur zijn, maar ook op parkeerplaats of terras.”

Middels aanwijzingen op Twitter via @deGouverneur of op de facebookpagina, https://staging2.facebook.com/de.gouverneur, van De Gouverneur kun je te weten komen waar deze Gouden Kroon verstopt ligt. De vinder van de Gouden Kroon wint vijftig consumptiemunten.

Vorig jaar werd deze zoekactie gewonnen door Mark Hollegien. Hij mocht zich een jaar lang King of de Gouverneur noemen. Ook aan zijn titel komt dus op 30 april een einde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.