Home / archiefcentraal / gezellige zaterdagavond weidefeest

gezellige zaterdagavond weidefeest

Heeten is dit weekend weer in de ban van het jaarlijkse Treffers Weidefeest. Het Weidefeest omvat dit jaar een tal van live muziek, activiteiten en rare attributen. Zaterdagavond stond de band ‘PPM BAND’ op het podium en het werd een feestje. De allround coverband speelde van alles aan elkaar. Van ‘golden oldies’ tot de top 40 van vandaag. Onze fotograaf Arnold Roolvink was ook aanwezig om het feest vast te leggen.

Op zondagmiddag zijn de wel bekende rariteiten en activiteiten voor jong en oud. De middag staat dit jaar geheel in het thema: “Met de kop vol drank in de koeienstank”. Voor de kinderen is er weer een speelweide. Voor voetbalfans is PSV – Ajax te zien op groot scherm, en voor de koopjesjagers is de jaarlijkse veiling weer in een nieuw jasje gestopt.

Het Weidefeest is gelegen aan de Stokvisweg 25 in Heeten. Kijk voor meer informatie op http://www.treffersheeten.nl/Weidefeest.htm

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.