gezellige zaterdagavond weidefeest

Heeten is dit weekend weer in de ban van het jaarlijkse Treffers Weidefeest. Het Weidefeest omvat dit jaar een tal van live muziek, activiteiten en rare attributen. Zaterdagavond stond de band ‘PPM BAND’ op het podium en het werd een feestje. De allround coverband speelde van alles aan elkaar. Van ‘golden oldies’ tot de top 40 van vandaag. Onze fotograaf Arnold Roolvink was ook aanwezig om het feest vast te leggen.

Op zondagmiddag zijn de wel bekende rariteiten en activiteiten voor jong en oud. De middag staat dit jaar geheel in het thema: “Met de kop vol drank in de koeienstank”. Voor de kinderen is er weer een speelweide. Voor voetbalfans is PSV – Ajax te zien op groot scherm, en voor de koopjesjagers is de jaarlijkse veiling weer in een nieuw jasje gestopt.

Het Weidefeest is gelegen aan de Stokvisweg 25 in Heeten. Kijk voor meer informatie op http://staging2.treffersheeten.nl/Weidefeest.htm

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.