gezellig sfeertje in tipi tent van hiawatha actief

Wie een leuke locatie zoekt voor een feestavond met familie, vrienden of collega’s kan zeer binnenkort terecht bij Hiawatha Actief in Dalfsen. Daar hebben ze vanaf half april een grote ‘Tipi tent’. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, lunch, barbecue, een borreluurtje of complete feestavond: de Tipi tent zorgt voor een unieke beleving.

Op de locatie bij de ijsbaan bevindt Hiawatha Actief zich middenin het groene hart van Dalfsen. De locatie, het vuurtje binnenin de tent en het houten meubilair maken een intieme sfeer en geven gevoel van vrijheid tegelijk. Bij mooi weer kunnen de zijkanten van de tent helemaal open, waardoor er een sfeervolle partytent ontstaat. Is het kouder? Dan kan de tent dicht en wordt het vuur lekker opgestookt. De tent is 10,4 meter in doorsnee, 7,4 meter hoog en geschikt voor groepen tot ongeveer 80 personen.

Voor de feestavond kunnen de gasten ervoor kiezen om zelf – een beetje – aan het werk te gaan om lekker te koken. De Hongaarse Goulash uit de kokkepot is een succes gebleken en past goed bij de sfeer van de Tipi tent. Wie wil de vuurtjes warm houden? Wie roert er in de pot? Wie bewaakt het recept? Hiawatha Actief zorgt voor de juiste ingrediënten, terwijl de gasten met elkaar de goulash maken.

Hiawatha Actief staat bekend om haar originele groepsuitjes in Dalfsen en Zwolle. Populair zijn de Lelijke Eendentour, de Lyric Motion – een elektrische step –, de BarbecueBoot en de BBQ Donuts op de Zwolse stadsgracht. Nieuw is de Monnikenstrijd en het Kloostermaal in de Sassenpoort. Kijk voor meer informatie over leuke groepsuitjes op staging2.hiawatha-actief.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.