Home / archiefcentraal / geslaagd jubileum ttv heino

geslaagd jubileum ttv heino

De tafeltennisvereniging Heino vierde zaterdag het veertigjarig bestaan van de club. Het was de hele dag een groot feest. Eén van de hoogtepunten van de dag was de clinic door Anne Vlieg en Sigrid van Ulsen, twee toppers uit de tafeltenniswereld.

Anne, oud-international, legde aan de jeugd en andere bezoekers uit waar zij de winstpunten konden pakken in een wedstrijd. Verschillende technieken werden besproken en natuurlijk uitgetest. Zo werd de jeugd uitgedaagd een service terug te spelen, die met veel effect werd geslagen.

De tafeltennisvereniging kijkt terug op een geslaagde dag en een leuke demonstratie. De jeugdleden van de vereniging staken veel op van de demonstratie. Het 1ste seniorenteam is dit seizoen kampioen geworden, wat ook werd gevierd zaterdag.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.