Home / archiefcentraal / geen beachvolleybaltoernooi in wijhe

geen beachvolleybaltoernooi in wijhe

“We willen alle ondernemers, met name de Poort van Wijhe bedanken voor hun steun de afgelopen jaren. Zonder de bijdrage van alle lokale ondernemers was het niet mogelijk om het toernooi te organiseren; bedankt.”

Marieke: “Aangezien de vorige edities zo’n groot succes waren willen we voor 2014 de organisatie weer oppakken; zo’n mooi evenement kan natuurlijk niet verdwijnen. Als iemand nog een goede locatie weet voor 2014 dan horen we het graag (beachvolleybalwijhe@hotmail.com)!”

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.