fietsroute leontien ladies ride bekend

De organisatie van de Leontien Ladies Ride heeft de route die op zondag 2 juni gereden wordt, bekend gemaakt. Die dag stappen om 10.30 uur duizenden dames op de fiets voor Leontien Ladies Ride, dé fietstocht voor vrouwen op initiatief van voormalig profwielrenster Leontien Zijlaard- van Moorsel.

Leontien Ladies Ride is een fietstocht alleen voor vrouwen, ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets, iedereen kan meedoen, het is géén wedstrijd. Fietsen én genieten, daar draait het om tijdens Leontien Ladies Ride.

De start is in het centrum van Raalte. Deelneemsters fietsen door het buitengebied van de gemeente Raalte en door de dorpen Broekland, Lierderholthuis, Heino, Luttenberg en Nieuw-Heeten waar zij feestelijk worden ontvangen. De route gaat langs Kasteel Het Nijenhuis en Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem is ook dit jaar weer een rustpunt, Museum de Laarman in Luttenberg, de Toren van Palthe in Haarle, en het natuurgebied Boetelerveld in Mariënheem.

De deelneemsters kunnen net als vorig jaar kiezen voor een lange of korte route. De korte route is 35 km en de lange route is 70km lang. Deelneemsters krijgen de hele dag de tijd om de tocht in eigen tempo af te leggen. Bij de finish worden de deelneemsters feestelijk binnengehaald door een ceremoniemeester. Ter afsluiting vindt er weer een gezellige afterparty plaats waar tevens verschillende standjes opgesteld staan met leuke hebbedingetjes.

De teller voor Leontien Ladies Ride Raalte staat op dit moment op 2155 deelneemsters. Doe ook mee en meld je aan vóór maandag 27 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.