familieberichten voortaan digitaal in de regio

Bij een overlijden moeten nabestaanden, terwijl ze verdriet nog moeten kanaliseren, al zakelijk nadenken over de uitvaart. Wat dan bijna als eerste geregeld moet worden is het wereldkundig maken van het overlijden. Overlijdensberichten zijn misschien wel het belangrijkste nieuws dat er bestaat!

Met de komst van nieuwe soorten media zijn daar extra mogelijkheden in ontstaan. Die mogelijkheden worden nog niet goed benut. Dat is wel een beetje logisch, omdat de overleden personen doorgaans ouder zijn en niet zoveel op hebben met digitale media. Dat verandert razendsnel, steeds meer ouderen hebben in hun werkzame leven al wel met een computer gewerkt.

Dat steeds minder mensen – vooral jonger dan 45 jaar – een dagblad hebben, is voor de uitvaartverzorgers ook reden geweest te zoeken naar een goed digitaal alternatief. Dat hebben ze gevonden bij Salland Centraal. Via de site bereik je met een overlijdensadvertentie de hele regio. Niet alleen jongeren, ook heel veel ouderen lezen de site dagelijks.

Op sallandcentraal.nl is het familiekatern dit weekend al van start gegaan. (Om te laten zien hoe het er uit komt te zien, is een aantal fictieve berichten geplaatst. Die verdwijnen op den duur.) Nabestaanden krijgen hun overlijdensadvertentie bij het bericht geplaatst. Als er behoefte is aan meer tekst dan de advertentie, kan dat uiteraard in een bericht. In het katern staat al een aantal berichten van overlijdens in de regio, die Salland Centraal als nieuws meenam. Heel Salland kan onder het bericht zijn medeleven betuigen. Ook kunnen nabestaanden het bericht van Salland Centraal – als daar behoefte aan is – doorsturen via Facebook, Twitter, Whatsapp, en zo voort. Als de uitvaart achter de rug is, kun je ook via de site een dankbetuiging plaatsen.

Uiteraard is het ook mogelijk in Salland Centraal De Krant je overlijdensadvertentie te plaatsen. Omdat we met een heel late sluitingstijd werken op maandagavond, kan een groot aantal advertenties nog goed gepubliceerd worden in de krant.

Meewerkende uitvaartondernemers

Uitvaartverzorging van Santen met uitvaartbegeleiders Henk van Tolij en Alfons van Breen voor de regio Raalte

0572-351010 of 06-23854882, staging2.avb-uitvaartverzorging.nl

Marcel Haarman en Berna van Brussel, voor de gemeente Raalte en omstreken.

marcelhaarman@uitvaartverzorging-raalte.nl

0572 356671 of 06 19628354

Uitvaartverzorging en begeleiding Hendrie Arnold, voor de regio Lemelerveld

0572- 372545 of 06-206 327 21, staging2.uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl

Uitvaartverzorger Henry Hutten, voor de regio Wesepe Diepenveen, Olst, Boskamp, Den Nul, Mariënheem, Raalte

0570 56 48 00 / 06 23 74 90 07

Wagenmans Uitvaartverzorging, voor de regio Heeten

0572-381580 of 06-51403457

Beukema Uitvaartverzorging, voor de regio Heino

038 – 460 46 09

Ze zijn allemaal 24 uur per dag bereikbaar.

Geboorte, trouwen, verjaardagen en jubilea tot de zomer gratis

In de nieuwe service geeft Salland Centraal ook ruimte aan andere familieberichten. Geboortes, huwelijken, bijzondere verjaardagen, als je je zelf of een ander in het zonnetje wil zetten kan dat. Ook hiervan kun je al fictief gemaakte en een aantal echte voorbeelden zien op de site. Tot de zoemer bieden we deze service gratis aan!

Omdat het digitaal is, biedt Salland Centraal heel mooie mogelijkheden aan. Je kunt een geboortekaartje plaatsen, maar we zetten er gerust ook een fotoserie bij. Als je getrouwd bent (ook 25, 40, 50, 60 jaar of wat dan ook), kun je naast de aankondiging een week of twee later de bruiloftsgasten nog even bedanken met de mooiste foto’s van de bruiloft erbij. Abrahams, Sarahs en andere vrolijk gevierde verjaardagen, daar hoeft het feestvarken zelf geen actie te ondernemen, dat kunnen zijn vrienden en vriendinnen zelf wel met Salland Centraal regelen… Tot slot bieden we ondernemers de mogelijkheid jubilerend personeel in het zonnetje te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.