extra uitrukpost ambulance deventer

Regionale Ambulance Voorziening IJsselland krijgt er in Deventer een extra uitrukpost bij. Na lang overleg met gemeente en ouderenbond over de zogenoemde aanrijtijden in de gemeente Olst-Wijhe is het eindelijk zover.

Vanaf de Raalterweg 18 (nabij rotonde N348, nabij NuNu) is vanaf maandag 6 mei een ambulance 24 uur per dag operationeel. De locatie van deze nieuwe post is strategisch gunstig gelegen aan de Noordzijde van Deventer, waardoor Olst-Wijhe beter bedient kan worden.

Ook blijft de acute hulpverlening voor Deventer binnen handbereik.

De RAV neemt hiermee haar verantwoordelijkheid en hoopt de bezorgdheid bij gemeenten en bevolking weg te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.