energy balance bij culture club de haere

Bij Culture Club de Haere vindt 27 april de workout Energy Balance plaats. de workout is een crossover tussen de meditatie, adem en aandacht. Door de geleide oefeningen kan je lichaam gebruik maken van de natuurlijke neiging om te ontspannen. Daarbij worden verkrampingen losgelaten en blokkades vrijgemaakt. Je voelt je geaard, ontspannen en energiek tegelijk. Het is geschikt voor iedereen.

Martijn de Kreek van Home of Intuition verzorgt de workshop. De workshop wordt gegeven in de workshopruimte van Culture Club de Haere, Haereweg 4, 8121 PJ Olst. Zaterdag 27 april van 10.30 uur tot 12.00 uur, de kosten zijn 15 euro per persoon. Mail voor meer informatie of aanmelden naar martijn@hoi.nl of bel met 0570531 026. Voor overige data en activiteiten zie staging2.hoi.nl of staging2.cultureclubdehaere.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.