eerste onk rintje ritsma

Rintje Ritsma heeft zijn eerste ONK ooit achter de rug. Hij wist punten te scoren door op een dertiende plek te eindigen met een persoonlijk record. Hij gaf aan tevreden te zijn over de afstelling van zijn motor en het vertrouwen dat de Dunlop banden geven.

ONK Superbike team de Hollandsche Jongens had naar eigen zeggen een superdag met 100 V.I.P gasten op de world superbike paddock. Met de muziek van een live DJ werd de nieuwe site van het team, staging2.dehollandschejongens.nl , onthuld.

Jarco Grotenhuis, teamgenoot van Rintje, was tijdens de wedstrijd in een hevige strijd om de negende plaats verwikkeld met de oude teammaat van Rintje. Na een spannend, tien ronden durend gevecht, trok hij aan het kortste eind. Hij kwam als tiende over de streep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.