een complete fanfare vervoeren dat kan

Stel: Je hebt tweeënzestig muzikanten in een touringcar en al die passagiers willen een muziekinstrument meenemen. Dat kan sinds kort, want TCR Tours uit Raalte heeft een speciale bagage-aanhanger aangeschaft. Dat maakt het mogelijk om met grote groepen en met grote hoeveelheden bagage te reizen. Een fanfare bijvoorbeeld, maar ook voor een wintersportreis of mensen die van hulpmiddelen afhankelijk zijn.

“We hebben deze aanhanger mede aangeschaft voor onze opdrachtgever De Zonnebloem. Als zij op meerdaagse reis naar het buitenland gaan, hebben ze vaak meer materialen bij zich dan in de laadruimte van een touringcar past. Daar hebben we met deze aanhanger nu een prima oplossing voor,” stelt Jurriën de Jong van TCR Tours.

De combinatie op de foto bij dit artikel is in totaal ruim 18 meter lang. Er kunnen 62 personen mee en een enorme berg bagage. Informatie over boekingen of een prijsopgaaf? Bel 0572-353535 of kijk op staging2.tcr-tours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.