dennis koopman kan niet aanhaken in assen

In het bijprogramma van de WK superbike en supersport mochten de jonge rijders uit de Moriwaki cup hun kunsten ook nog vertonen. Dit is een cup voor jonge talenten.

In een sterk internationaal deelnemersveld vertrok Dennis Koopman uit Heino vanaf een veertiende plaats. Bij de training zat er voor hem net geen rondetijd onder de 2 minuten in. In een veld van 25 gelijke motoren was hij wel tevreden met zijn startplaats.

De snelste ronde tijden in de race waren wel onder de 2 minuten maar ook de concurrentie reed allemaal snellere ronden. Halverwege de race kwam de jonge coureur door als zeventiende. In de tweede helft kon hij geen plaatsen meer goedmaken, integendeel hij werd afgevlagd als negentiende. “Een race om snel te vergeten, ik kwam bij de start niet goed weg en kon daarna niets meer goedmaken”. aldus een teleurgestelde Koopman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.