demoraces met klassieke motoren in luttenberg

nderen tot 16 jaar kunnen gratis naar binnen.

Het evenement op 11 mei aanstaande belooft niet alleen een feest te worden voor het dorp, maar ook een feest van herkenning voor oud coureurs. SAM Motorsport en de werkgroep benaderden elk enkele topcoureurs die goede resultaten behaalden tijdens de Raalte Races in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw. Inmiddels heeft Wil Hartog toegezegd acte de presence te zullen geven, tot vreugde van de werkgroep. Hij liet weten “natuurlijk van de partij te zijn om een hoop lawaai en rook te maken, met de TT-winnende Suzuki RG 500 uit 1977, voorzien van het nummer 30!”.

Ook oud-coureur Theo Bult overweegt om nog eenmaal plaats te nemen achter het kuipruitje van zijn klassieke motorfiets. Internationaal Grand Prix coureur van het eerste uur Marcel Ankoné uit Tubbergen werd gevraagd, maar liet weten helaas verstek te moeten laten gaan vanwege andere, langstaande verplichtingen. Ankoné bleek wel bereid een zeer uitgebreid interview te geven aan de werkgroep.

Op de vraag om de races in Luttenberg te omschrijven antwoordde de oud-coureur als volgt: “Het was een internationale wedstrijd op niveau met heel veel publiek….(het is even stil)….Ik herinner me de gezelligheid bij Ties. Een biertje. Een paar prachtig mooie bochten en een erg gezellige sfeer met z’n allen op de wei, tegen de helling aan. Een erg mooie tijd beleefd daar, en ik vind het ook leuk dat er nu weer wat georganiseerd wordt”.

Het volledige interview is te lezen op staging2.parelvansalland.nl. Op deze site, voor en door Luttenbergers gemaakt, wordt in de aanloop naar 11 mei al het nieuws rond dit evenement bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.