demonstratie toptafeltennissers in heino

Twee toppers uit de tafeltenniswereld, Anne Vlieg en Sigrid van Ulsen, komen aanstaande zaterdag een demonstratie geven bij TTV Heino. Deze tafeltennisvereniging viert immers haar 40-jarig jubileum.

Anne Vlieg is onder andere 70-voudig international en voormalig Nederlands kampioen in het herendubbel. Nu is hij succesvol als trainer-coach. Hij is onder andere coach van Sigrid van Ulsen. Zij is vier keer Nederlands jeugdkampioen geworden en speelde voor verenigingen als Hoonhorst, Flits Zwolle, De Treffers en GTTC Groningen.

’s Middags vindt er een receptie plaats bij de vereniging. ’s Avonds is er een feestavond voor alle leden en oud-leden. De demonstratie van de twee toppers is om 18:30 uur en zal ongeveer driekwartier duren. Iedereen is welkom bij dit spektakel in ’t Roekenest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.