de horizon houdt sponsorloop voor honduras

Ter voorbereiding op Pasen heeft De Horizon uit Raalte, school voor speciaal basisonderwijs, een vastenactie gehouden voor de kinderen in Honduras, het goede doel van de landelijke Vastenaktie.

De afgelopen weken hebben kinderen zich ingezet voor het goede doel door sponsors te zoeken en op woensdag 20 maart hun rondjes te lopen. Met de sponsorloop hebben de kinderen van de school een bedrag van ruim 4.100 euro ingezameld.

Naast het inzetten voor kinderen uit een ander werelddeel zijn de leerlingen ook bezig voor mensen in de omgeving. In het kader van barmhartigheid ging het erom dat de leerlingen iets goeds deden voor een ander, zonder daar iets voor terug te krijgen. Zo hebben een paar groepen spelletjes gespeeld met bewoners van de Swaenewoerd, zijn er kaarten gemaakt voor mensen van Angeli Custodus, is er schoongemaakt in de omgeving van de school en hebben kinderen dieren verzorgd. Ook zijn er koekjes gebakken en uitgedeeld in de buurt, is er kleding ingezameld en is er een bezoek gebracht aan de moskee in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.