de gouden kroon is gevonden

De Gouden Kroonactie van Café De Gouverneur is ten einde. ‘Vaste klant’ Djaimy Tigelaar was de gelukkige die de verstopte Gouden Kroon afgelopen zaterdagavond vond. In de twee weken ervoor hadden verschillende mensen lopen zoeken naar de Gouden Kroon, maar zonder resultaat. Djaimy mag zich nu King of the Gouv noemen voor een jaar lang. Tevens won hij 50 consumptiemunten.

Deze actie was bedoeld om het volgend weekend te promoten. Een heus ‘Oranjeweekend’. Zaterdagavond zal er afgetrapt worden met een Máxima Night. Iedereen mag natuurlijk als Máxima verkleed komen. Er zal foute muziek gedraaid worden door DJ Energizer: onder andere Abba, Dolly Parton.

Op zondagavond zal DJ Totally Tommy de Prins & Prinsessenavond voor zijn rekening nemen. Een Hollandse party met allerlei muziek van Nederlandse bodem zal te gehore zijn tussen 19 en 23 uur. Maandagavond wordt de ‘Last Night of the Queen’ gevierd middels ‘Gouv’s Royal House’ wat door Roots Dance Events georganiseerd wordt. Het begint om 19:00 uur.

Tenslotte zal op Koninginnedag zelf de party aangeslingerd worden door niemand minder dan DJ Jerome. Hij zet al enkele jaren de boel op het terras en overkapping op stelten. Het dak zal eraf gaan. Het start ’s middags vanaf een uur of 14 en gaat door tot een uur of 22. Daarna zal het feest binnen verder gaan.

De entree is alle dagen gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.