de fotograaf raalte vernieuwt studio

De Fotograaf in Raalte heeft zijn fotostudio vernieuwd. Niet alleen is er fors geïnvesteerd in nieuwe en moderne fotostudio-apparatuur, maar ook de nieuwe aankleding valt direct op. Bijzonder is ook de vernieuwde ‘green-screen’, een speciale groene achtergrond, waarmee de fotograaf een foto kan maken om in tweede instantie de achtergrond te veranderen. Zo sta je ineens op de foto in een bos , voor de piramiden van Egypte of op het strand van Rio de Janeiro. Deze bijzondere manier van werken is ‘op verzoek’, zodat je nooit iets krijgt wat je niet wilt, want daar houden ze niet van bij De Fotograaf.

De fotostudio is op 2 april met de kinderfotoactie officieel in gebruik genomen. Tijdens deze fotoactie kunnen kinderen en jongeren voor nog geen tien euro een fotoshoot laten maken (voor bijvoorbeeld moederdag) of zelfs het hele gezin voor minder dan twee tientjes. De Fotograaf doet dit de hele maand april van maandag tot en met zaterdag. Wel even een afspraak maken via 0572-354637 of in de winkel Herenstraat 64 te Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.