Home / archiefcentraal / de bongerd haalt geld op voor honduras

de bongerd haalt geld op voor honduras

De leerlingen van de Bongerd hebben dit jaar weer veel geld opgehaald voor het vastenproject. De opbrengst ging dit jaar naar het landelijke doel Honduras. Daar is een school die veel te klein is om alle kinderen goed onderwijs te geven.

Er is geklust, er zijn koekjes gebakken, pindarotsjes gemaakt en verkocht. Ook kon je voor 1 euro meedoen met de Harlem Shake. Met veel creativiteit is er een bedrag opgehaald van 1215,99 euro opgehaald.

Op de Bongerd vinden ze het belangrijk om stil te staan bij mensen die het niet zo goed hebben als de mensen in Nederland en daar iets voor te doen. Op deze manier hopen ze de mensen in Honduras weer een beetje verder te helpen.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.