de bongerd haalt geld op voor honduras

De leerlingen van de Bongerd hebben dit jaar weer veel geld opgehaald voor het vastenproject. De opbrengst ging dit jaar naar het landelijke doel Honduras. Daar is een school die veel te klein is om alle kinderen goed onderwijs te geven.

Er is geklust, er zijn koekjes gebakken, pindarotsjes gemaakt en verkocht. Ook kon je voor 1 euro meedoen met de Harlem Shake. Met veel creativiteit is er een bedrag opgehaald van 1215,99 euro opgehaald.

Op de Bongerd vinden ze het belangrijk om stil te staan bij mensen die het niet zo goed hebben als de mensen in Nederland en daar iets voor te doen. Op deze manier hopen ze de mensen in Honduras weer een beetje verder te helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.