de bevers met overmacht kampioen

Door het halen van nog 1 punt konden de dames uit Lemelerveld gisteren in de thuiswedstrijd tegen Dalen kampioen worden. De ploeg heeft deze week lekker fanatiek en ontspannen getraind en natuurlijk waren we er allemaal klaar voor om het kampioenschap binnen te halen zodat het feest kon losbarsten. De tribunes zaten bij de warming-up van de wedstrijd al stampend vol en hierdoor startte de 1e set in een geweldige volleybal sfeer.

De Bevers begonnen in de 1e set te gespannen, maar door de servedruk en de matige pas van Dalen konden de dames uit Lemelerveld een voorsprong van vier punten pakken. Na de time-out van Dalen bij de stand 16-12 voor De Bevers, speelden De Bevers het gewenste spelletje, spelverdeelster Tamara Jansen Holleboom speelde in deze set uitstekend en hierdoor konden de aanvallers er lekker op los scoren. Tijdens de time-out van Dalen bij de stand 23-20 voor De Bevers waren we nog twee punten verwijderd van het felbegeerde kampioenschap en de promotie naar de 2e divisie. Binnen een mum van tijd stond de stand van 25-20 op het score bord, wat een enorme ontlading gaf bij de speelsters en de begeleiding, een prestatie die klinkt als een klok en waar we allemaal heel trots op mogen zijn.

De 2e set werd Dalen door snel en afwisselend spel van de mat af gespeeld, de aanvallers scoorden erg gemakkelijk vanuit alle posities, tevens werden zeer lange ralley’s door De Bevers positief afgesloten. De Bevers wonnen deze set verdiend met 25-16.

Tijdens de 3e set haalde Dalen alles uit de kast om De Bevers onder druk te zetten, het team uit Lemelerveld had hier geen antwoord op en de persoonlijke fouten in de pas en ralley stapelden zich op. Na de time-out bij de stand van 13-16 voor Dalen werd het een echte wedstrijd, Dalen speelde in deze set uitstekend en goed verzorgd volleybal en bij de stand 21-23 voor Dalen herstelde de ploeg van De Bevers zich en speelden op routine de set uit en wonnen op het nippertje met 26-24.

In de laatste set was de weerstand van Dalen ver te zoeken, De Bevers speelden erg ontspannen naar een 19-11 voorsprong. In deze set werd afscheid genomen van Marloes de Groot en Marieke Henning, twee zeer ervaren en waardevolle speelsters voor De Bevers D1. Onder luid gejuich van het aanwezige publiek kregen beide speelsters op het eind van de set hun publiekswissel. Deze set werd erg gemakkelijk door De Bevers met 25-15 gewonnen.

Conclusie: Een 4-0 winst in een kampioenswedstrijd van het team is natuurlijk een puike prestatie, tevens hebben we het hele seizoen vanaf de 1e wedstrijd bovenaan gestaan en dit is een groot compliment waard aan het team. Het felbegeerde kampioenschap is binnen en dit wordt natuurlijk tot in de late uurtjes uitbundig gevierd. Verder wil ik namens Wim en het team onze trouwe supporters bedanken voor de luidruchtige toejuichingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.