de 10 verschillen tussen dag van de pop muziek

Heel lang konden alleen de welgestelde mensen in concertzalen genieten van muziek. Toen geluid op plaat, band of schijf werd vastgelegd kon de massa ook van muziek genieten. Vrij van de concertzaal ontwikkelde zich het ‘pop’ulaire genre van de massa: de ‘pop’muziek.Letterlijk ging het dak van de muziektempel en werd overal naar muziek geluisterd. In stadions, op pleinen en festivalterreinen dirigeren de dj’s en laten de poppen dansen. De ‘pop’muziek is geen poppenspel meer, maar uitgegroeid tot een miljarden industrie.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.