dance classics royale in laag zuthem

Dance Classics Royale wordt gehouden op zaterdag 20 april in Laag Zuthem. Dance Classics Royale neemt je mee op reis door het discotijdperk van de ’70’s, ’80’s ‘90’s, zero’s en neemt ook de pareltjes van nu mee. De bekende DJ Hans Stroeve draait swingende disco-hits en dance classics afgewisseld met meeslepende ballads.

Het evenement is een gezamenlijk initiatief van DJ Hans Stroeve en Gerard Ademen van Café de Buurman in Laag Zuthem en wordt gehouden in zalencentrum ’t Trefpunt in Laag Zuthem. Dance Classics Royale begint om 21.00 uur maar de zaal is open om 20.00 uur. Er wordt doorgedraaid tot 1.00 uur en afgesloten om 2.00 uur.

De aankleding van de zaal, de lichtshow en het enthousiasme van Hans Stroeve zorgen voor een avond vol herinneringen aan die geweldige discotijd. Het publiek, jong en oud, zal met Hans Stroeve een echte discoparty beleven.

Om het feest helemaal compleet te maken ontvangen de eerst honderd reserveringen/bezoekers een set met zes cd’s met daarop de honderd grootste hits.

Reserveren is mogelijk door een mailtje te sturen naar: info@cafedebuurman.nl. Aangeven of je komt, en wanneer je met meerdere mensen wilt komen, ook hun namen doorgeven. Dan liggen op 20 april de entreebewijzen op naam gereed. Entreekaarten kosten 7,50 euro per persoon en toegang is vanaf zestien jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.