dames salvora zwaaien maaike tuten uit

Maaike heeft zo’n 17 jaar gevolleybald bij Salvora en is vanuit de jeugd doorgestoomd naar dames 1. Maar liefst 11 seizoenen speelde ze voor Salvora dames 1. Ondanks dat ze in Heino, Zwolle en Lemerlerveld ging wonen bleef ze Salvora trouw. Vooraf was de rest van dames 1 druk met een mooi afscheid voor Maaike. Er werd een spandoek gemaakt, een speciale WIST U DAT? -special en diverse foto’s werden opgetrommeld uit Maaikes Salvora verleden.

Omdat het de laatste thuiswedstrijd was besloot dames 1 mee te doen met de taartverloting en kochten allemaal lootjes. Maaike mocht de trekking doen, zodat alles eerlijk zou verlopen. Maar wat zou het mooi zijn, als iemand uit dames 1 de overheerlijke JUMBO slagroomtaart zou winnen en die met team zou verorberen.

Uiteraard werd er ook nog gevolleybald. De wedstrijd ging gemakkelijk naar dames 1 met 4-0, waarvan dames 1 de tegenstander zelfs 2 sets onder de 10 hield. Tegenstander onder 10 houden, betekent Appeltaart. 2x onder de 10 houden betekent dubbele appeltaart. Dit is dames 1 sinds de appeltaarttraditie nog niet eerder gelukt! Maaike kreeg een prachtige publiekswissel op 24-9 in de laatste set met een enorm lang applaus van het publiek. Dennis bedankte Maaike met vele mooie woorden voor haar aandeel in dames 1 alle jaren. Dames 1 gaf haar een mooi kado, waarmee ze thuis sneller kan douchen dan bij de volleybal. Vervolgens kon Maaike Dames 1 een mooie dienst bewijzen door het juiste lootje te trekken en te zorgen dat de slagroomtaart ook naar Dames1 toeging. En jawel ook deze laatste uitdaging kon Maaike aan en trok 1 van de goede lootjes. Het allermooiste is dat Maaike zelf geen slagroomtaart lust en zij er dus niets aan had. Ook dames 1 kreeg van Maaike een kado en hoe kan het ook anders, een kado waarmee dames 1 nog langer onder de douche kan staan om het gemis van Maaike onder de douche op te vangen. Daarna was het nog lang gezellig bij Tijenraan.

A.s. donderdag speelt dames 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen en die vindt plaats in Deventer tegen Keizersprong, de hekkensluiter van de competitie. Dus wilt u Maaike met dames 1 voor het laatst in actie zien, kom dan om 19.30 naar Deventer voor deze wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.