dames raalte onder 21 winnen laatste duel

Woensdag 17 april speelde het team van SV Raalte onder 21 haar laatste wedstrijd tegen Onder 21 van de Zweef uit Nijverdal. De dames hoopte in de Arkelkuip ook hun laatste wedstrijd te winnen. De eerdere ontmoetingen tegen de teams uit Heino en Hellendoorn werden al in winst omgezet.

In de eerste minuut kreeg SV Raalte onder 21 al een penalty nadat Esmee onderuit was gehaald in het 16 metergebied. De strafschop werd door Inez genomen en resulteerde in het eerste doelpunt. Uiteindelijk wist het team uit Raalte 8 keer te scoren. Dit bracht de eindstand op 8 -2.

Met deze wedstrijd werd het initiatief van ‘onder 21’ afgesloten. SV Raalte hoopt dat dit initiatief het aankomende seizoen een vervolg krijgt. Het team wil ITR Raalte, Husserbos Raalte en Jan Leerkotte Cars bedanken. Deze bedrijven waren de kledingsponsors van SV Raalte onder 21.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.