cursussen ipad voor senioren

Ook senioren gaan steeds meer mee met computerontwikkelingen. Daarom organiseert Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen cursussen Ipad. Wij starten met 2 soorten cursussen: een beginnerscursus en een cursus gevorderden.

De beginnerscursus is een cursus vanaf de verpakking. Hoe installeert u alles, uw email, de apps, etc. Wat moet u allemaal doen om er op de juiste manier mee te kunnen werken. De vervolgcursus is bestemd voor mensen die alles wel zelf kunnen installeren, maar die nog niet alle mogelijkheden kennen die de Ipad heeft.

Na 20 september 2013 zullen de cursussen starten en worden gegeven door onze computerdocent dhr. J. Kelly. Zowel in ‘de Olmen’, Oosterveen 21 in Nieuwleusen als aan het Pleijendal 89 in Dalfsen. De groepjes bestaan uit maximaal 4 deelnemers, zodat u alle aandacht kunt krijgen.De cursussen bestaan uit 4 lessen van 2 uur. De onkosten bedragen €40,00 per cursus inclusief boek, koffie en thee.

Heeft u belangstelling, dan kunt u zich aanmelden bij Landstede Welzijn Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, tel. 0529-434570.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.