crt raalte stopt met de fietsvierdaagse

CRT Raalte stopt met de fietsvierdaagse. Sinds vele jaren organiseert de toerafdeling van de wielervereniging in de eerste week van juni de fietsvierdaagse. In de beginjaren was de fietsvierdaagse een groot succes en bewoog vele honderden Raaltenaren om op de fiets van de omgeving van Raalte te genieten.

Jaarlijks werd door de organisatie van de vierdaagse een goed doel benoemd en werd per deelnemer 0,50 cent afgedragen.

Helaas is het deelnemersaantal de afgelopen jaren echter danig teruggelopen. Dit heeft de commissie Fietsvierdaagse van de CRT Raalte er toe doen besluiten om te stoppen en in 2013 geen vierdaagse meer te organiseren. Graag wil de commissie op deze manier de sponsoren van de afgelopen jaren hartelijk danken voor het vertrouwen en natuurlijk ook de groep trouwe deelnemers die toch ieder jaar opnieuw, weer of geen weer, weer even opgewekt deelnamen aan de vierdaagse.

CRT Raalte realiseert zich dat met het verdwijnen van de fietsvierdaagse een mooi evenement van de kalender verdwijnt. De commissie is dan ook bereid om eventuele enthousiastelingen die het stokje willen overnemen met raad en daad bij te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.