coop luttenberg in andere handen

Richard Alfring en Anny Kerssies hebben de Coop-supermarkt in Luttenberg overgenomen. Egbert en Greet Tingen zijn na tien jaar gestopt met hun supermarkt. Alfring en Kerssies staan vol energie klaar om aan hun nieuwe uitdaging te beginnen: “We zijn erg blij met de kans die wij in Luttenberg krijgen.”

Alfring en Kerssies zijn geboren en getogen in De Krim.Ondernemen zit Richard Alfring, 29 jaar, in het bloed. “Je kunt wel zeggen dat het ondernemen me met de paplepel is ingegoten. Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn ouders hebben ook altijd een Coop-supermarkt gehad, maar deze is nu overgenomen door mijn broer.”

Alfring gaat de Luttenbergse supermarkt samen met zijn vriendin Anny Kerssies draaien. “Anny is verkoopmedewerkster bij een kledingzaak in Zwolle. Zij zal ook regelmatig in de winkel te zien zijn, om hier en daar ondersteuning te bieden.”

Richard is zelf ook geen onbekende in de supermarktwereld. “Ik heb ook al een aantal jaren ervaring in de supermarktbranche. In Sleen heb ik eerst 7 jaar gewerkt, eerst 2 jaar onder de Coop-formule en de laatste 5 onder Albert Heijn. Na Sleen ben ik weer bij de Coop-organisatie terechtgekomen en werk inmiddels anderhalf jaar in Hollandscheveld. Hier ben ik bezig geweest om mezelf voor te bereiden op het zelfstandig ondernemerschap. Uiteraard moest er dan wel een winkel vrij zijn, wat in Luttenberg nu het geval is. Met veel enthousiasme neem ik dan ook graag de winkel in Luttenberg over van Egbert Tingen.”

Alfring kende de winkel al, hij liep eerder stage in de Luttenbergse winkel. “Tijdens mijn stageperiode heb ik veel van Egbert geleerd. Egbert is een enthousiaste man, die met veel passie, doorzettingsvermogen en positieve energie de CoopCompact Tingen te Luttenberg tot een succes heeft gemaakt. Via deze weg willen wij Egbert, Greet, Jesse en Aron veel succes en gezondheid toewensen voor nu en in de toekomst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.