clinic met van gaal brengt 20000 op

Voor de stichting Stop Kindermisbruik was de cheque, en vooral heet bedrag erop, topper van de voetbalavond op sportpark Tijenraan. Maar voor de pak ‘m beet 500 supporters waarvan het merendeel kind, was de training en de korte wedstrijd tussen de twee verenigingen veel belangrijker.

Toch mocht zangeres Glennis Grace na afloop nog een paar handtekeningen uitdelen.

De clinic was aangeboden door Marc van Toren, General Manager van TrendyHair Company uit Heino. Hij bracht tijdens de jaarlijkse benefietavond van Stop Kindermisbruik het hoogste bod uit op dit veilingitem. Tijdens de kerstborrel van Farouk Systems Europe / TrendyHair Company bood hij deze clinic aan aan twee van zijn werknemers, toevalligerwijs de trainers van Rohda 1 en VV Heino 1. Van Gaal en Kluivert vulden die geheel belangeloos in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.