cda en gb willen n35 verdiept rechtdoor

Dit is het moment, volgens de fracties van CDA Raalte en GB Raalte, om lokaal tot actie over te gaan. Beide fracties willen zich nadrukkelijk gaan inzetten voor de lokale verkeersveiligheid rond de N35 in Raalte en optimale verkeersstromen rond Raalte-Noord. En wel dat op korte termijn niet alleen over wordt gesproken, maar dat ook zo snel mogelijk daarna knopen worden doorgehakt ten gunste van de verkeersveiligheid en verbinding Raalte-dorp en Raalte-Noord. Verder zullen zij het College aansporen ook in gesprek te gaan met de provincie.

Daartoe zullen Guus Temmink (CDA) en Wim de Hair (GB) namens beide fracties een verzoek indienen om tijdens de raadsvergadering van begin juli met het college van gedachten te kunnen wisselen over de planvorming van een tweede doorsteek tussen Raalte-dorp en Raalte-Noord, waarbij ook de variant autotunnel onderwerp van discussie moet zijn.

Daarnaast verzoeken beide raadsleden om dan ook een analyse op tafel te hebben vanuit het College waarin een overzicht is gemaakt van de noodzakelijke verkeersmaatregelen rond de N35 ter bevordering van de verkeersveiligheid inclusief financiële onderbouwingen. “Met name de verkeersveiligheid rond Marienheem is een belangrijk punt; absolute aandacht moet er zijn voor de erfontsluitingen op de rijksweg,” stellen de partijen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.