ccoba presenteert boek chef kok johan drenth

Ccoba, de culturele commissie bibliotheek activiteiten, organiseert op dinsdag 23 april in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat een lezing met chef-kok Johan Drenth van Hotel Restaurant Paping. “Eten is een beleving” aldus Drenth in een interview met het Ommer Nieuws. “Als ik van een maaltijd geniet, kan ik echt wegdromen en dat hoeft niet altijd een hoogstaand gerecht te zijn”. Deze passie voor eten wil de chef-kok deze avond met zijn publiek delen.

Eerlijk voedsel, het liefst uit de eigen omgeving van het Vechtdal heeft zijn voorkeur. Groenten, zuivelproducten en vlees, het is hier allemaal verkrijgbaar en hij maakt er graag gebruik van. Alleen maar praten over dit heerlijke voedsel is niet voldoende, er moet natuurlijk ook geproefd worden. en dat kan want Johan Drenth brengt de nodige lekkere hapjes mee. Ccoba zorgt voor een lekker, streekgebonden drankje erbij.

De avond met chef-kok Johan Drenth was aanvankelijk in december 2012 gepland maar kon toen door omstandigheden niet doorgaan.

De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt E 5,00. Vrienden van Ccoba betalen E 2,50. Dat is inclusief koffie/thee. Kaarten zijn tijdens de openingsuren verkrijgbaar bij de informatiebalie van de bibliotheek. Ook op de avond zelf is er kaartverkoop.

Openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag: 13.00 – 20.00 uur

Zaterdag : 10.00 – 12.00 uur ; Dinsdag en donderdag : gesloten. Tel. 0529-452158.

Deze informatie is ook te vinden op de website staging2.ccobavanommen.blogspot.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.