Home / archiefcentraal / burgemeester doet aangifte tegen misha

burgemeester doet aangifte tegen misha

Het gemeenteraadslid van de partij 1 voor Allen zou naar buiten hebben gebracht dat het bewijsmateriaal in de zaak tegen voormalig wethouder Ben Haarman niet meer bestaat. Het bewijsmateriaal, onder andere twee PVC-buisjes met daarop een productiecodering, is bij de sanering van het stortgat afgevoerd.

Ben Misha wilde zondag niet op het bericht reageren. “Het lijkt mij verstandiger om even niks te zeggen,” stelde hij. Bij de gemeente is in het weekend niemand bereikbaar. Of de aangifte al gedaan is, is ons niet bekend.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.