Home / archiefcentraal / brievenbusplasser wilde wel excuses maken

brievenbusplasser wilde wel excuses maken

De jongen die afgelopen weekend in een Heinose brievenbus geplast heeft, wilde wel degelijk zijn excuses maken voor zijn bijzondere daad. Dat verklaart een vriend van de jongen aan onze redactie. De politie beweerde maandag het tegenovergestelde. “Afgelopen weekend plaste jongen brievenbus vol te heino. Kosten 130 euro en kans voor excuus aangeboden. Niet gedaan; extra bon baldadigheid,” twitterde jeugdagent Edwin Nikamp dinsdag.

Een vriend van de dader verklaart echter dat zijn maat wel degelijk contact heeft gezocht met de eigenaren van de brievenbus. “Hij was maandag druk en heeft dus geen tijd gehad. Hij wou gisteravond direct na de training naar de brievenbuseigenaar gaan en heeft dat ook gedaan. Er werd echter niet open gedaan. Heeft daarna nog proberen te bellen, maar werd ook niet opgenomen. Hij heeft dus niet geweigerd,” stelt de vriend van de brievenbusplasser.

Ook plaatst hij zijn kanttekeningen bij de tweet van de jeugdagent: “Vind het wel raar dat hij van iemand anders een tweet van de agent moet zien dat hij er een boete bij heeft gekregen.”

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.