boh foi toch en twells vergiet in welsum

“Boh Foi Toch” komt na vele jaren weer in Welsum. “Boh Foi Toch” speelt feestmuziek in Achterhoeks dialect, inhaakwalsen, melancholische nummers, up tempo rock en countryachtige werk. Het publiek verzorgt meestal de refreinen die uit volle borst mee worden gezongen. Het presenteren van Hans Kreuper en de muzikale samenwerking van de vier Achterhoekers zorgen ervoor dat de optredens als speciaal worden ervaren. Boh Foi Toch betekent: tjongejonge, het is me wat. Laat je verrassen met nummers als “Beernd van Kuperi-j”, “Vrouw Begeerdink” en “Mientjen”.

Naast optredens van “Boh Foi Toch” zijn er optredens van “Twells Vergiet”. Deze formatie komt uit de gemeente Voorst en is speciaal voor dit evenement uitgebreid tot een zevenmans formatie. Met een breed repertoire zorgen ze ervoor dat je een onvergetelijke avond beleeft in de aanloop naar deze historische Koninginnedag. Vanaf 2014 wordt er immers Koningsdag gevierd.

Koninginnenacht Welsum wordt georganiseerd door de Vereniging voor Volksvermaken Welsum samen met Stichting Dorpshuis Welsum. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de website welsumevent.nl en kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de zaal. De zaal is om 19.30 uur open. De eerste set van “Boh Foi Toch” begint om 20.30 uur in Dorpshuis ‘de Bongerd’, Kerklaan 22 in Welsum. Reserveer op tijd want vol is vol.

Tevens zijn in de regio een aantal voorverkoopadressen:

Dorpshuis “de Bongerd”, Kerklaan 22, 8196 KW Welsum

Boekhandel Oonk, Stationsstraat 4, 7391 EK Twello

Sigarenmagazijn Boxem, Stationsstraat 34 8161 CS Epe

Rijwielzaak Van de Put, Hagestraat 8-10, 8181 EB Heerde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.