bloesemfietstocht infocentrum ijssel

Infocentrum IJssel organiseert een bloesemfietstocht onder begeleiding van Rob le Rutte. Rob is bestuurslid van Stichting IJsselboomgaarden en is kenner van hoogstamfruitboomgaarden. Onderweg vertelt hij van alles over het fruit, de historie, het onderhoud van de boomgaarden en de verwerking van het fruit.

De fietstocht voert langs prachtige boomgaarden in het gebied langs de IJssel. De tocht eindigt in het Infocentrum waar je een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Iedereen die mee wil fietsen is van harte welkom. Alles wat je mee hoeft te nemen is een eigen fiets. Vooraf opgeven is noodzakelijk.

De tocht wordt gehouden op zondag 28 april van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn 5 euro en opgeven kan tot en met 25 april via evenementen@infocentrumijssel.nl, of 06-15415273 of bij de kiosk in het Infocentrum. Kijk voor meer informatie op staging2.infocentrumijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.