Home / archiefcentraal / belgische top dj op lilhil in luttenberg

belgische top dj op lilhil in luttenberg

De Belgische topdj Niobeat staat dit jaar op het festival Lil’Hill in Luttenberg. Niobe Ruts, de echte naam van de dj, staat sinds 2008 achter de draaitafels. Ze staat niet alleen bekend om haar looks, maar ook om haar unieke mix van techno en tech house. NioBeat draaide eerder al op festivals als Laundry Day, Tomorrowland, I Love Techno en Café d’Anvers.

Lil’Hill vindt plaats op 13 juli tussen 16.00 uur en 2.30 uur op het terrein van de familie Klein Koerkamp aan de Ter Borgweg 8 in Luttenberg. Op het festival zullen ook onder andere Mozes and the Firstborn, Suit And Tie Johns, Lookapony en De Pioniers aanwezig zijn. Kaarten kosten 10 euro en zijn de verkrijgen aan de dagkassa.

Meer informatie is te vinden op de compleet vernieuwde website van het festival www.lilhill.nl. Het festival is ook actief op Facebook: www.facebook.com/lilhillfestival en Twitter: @LilHillFest of #LH13.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.