beef komt naar pedro pico pop

In Nederland is er geen betere reggae, ska of funkband te vinden dan Beef. Goed tien jaar geleden knalde Beef de Nederlandse hitlijsten binnen met het aanstekelijke ‘Midnight Sessions’. Al snel ging de band de hele wereld over, waarbij ze vooral op festivals graag geziene gasten zijn. In Burkina Faso werden ze door festivalbezoekers uitgeroepen tot meest populaire buitenlandse act op een festival.

Tommy is geen onbekende van Pedro Pico Pop. In 2011 stond hij nog met zijn Small Town Villains op de planken van het MBI Podium. Nu deelt hij de bühne met zijn goede vriend en tevens geweldige singer-songwriter Casper Adrien.

De jongens van Villa Zeno brengen dansbare ritmes met groovy gitaar- en pianogeluiden op het podium. De groep die zichzelf spottend een “ontaard bruiloftorkestje” noemt met “een rooie achter de toetsen, een oude Brabander op drums en een man/wijf op gitaar en zang,” heeft al grote stappen gezet in de verovering van Nederlandse festivals en heeft ook als support act getourd met de Engelse band The Brew in de UK en Duitsland.

The Interns zijn de unaniem verkozen winnaars van de Burger Band Clash van het Burgerweeshuis. Met een ongeremde show vol bravoure weten deze door Biffy Clyro en Young Guns geïnspireerde jongens de vloer met ieder publiek aan te vegen.

De Pioniers brengen hip-hop uit de regio. Deze Nijverdallers zijn volop in de race om de Overijsselse Popprijs te winnen en krijgen boekingen door heel het land.

Beef even horen? Ze waren al eens bij Giel

Voor meer info: staging2.pedropicopop.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.