beatrixbankje uit heino in show de leeuw

Heino opgelet. Zaterdagavond is het tv-programma van Paul de Leeuw verplichte kost. Inwoners van het dorp maken namelijk mooie sier in de show met een heuse Beatrixbank.

Paul de Leeuw biedt kijkers de mogelijkheid om speciale Beatrix-spullen aan te bieden aan de terugtredend koningin. Daar speelde Nico Neplenbroek slim op in. Hij kwam met het idee van de Beatrixbank. Nico ontwierp het bankje, Theo Schrijver voerde de bank uit, Jose Reuvekamp maakte het schilderij.

Joost Pieterse (ook Heino) schoot de foto’s die je bij dit artikel ziet. Hij vertelt over de ontvangst: “We zijn daar goed ontvangen, Paul heeft tijdens de show met Jose en Nico gesproken over de bank. Helaas mocht ik tijdens de opname geen foto’s maken, wel daarvoor en daarna, ik stuur je een paar foto’s, zie maar welke je wilt gebruiken.” Nou Joost, we gebruiken ze mooi alle drie.

Kijktip: Langs de Leeuw, Nederland 1. Zaterdag om 20.25 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.