bart overgoor heeft de mooiste fiets

Bart Overgoor is de winnaar van de versierde fietsenoptocht in Lemelerveld. Tweede werd Luca Elsman, derde Tygo Loozeman.

Onder prettige weersomstandigheden deden veel kinderen uit Lemelerveld mee aan de versierde fietsenoptocht. Nadat iedereen eerst thuis voor de buis had gezeten, hebben de kinderen hun versierde fiets gepakt en zijn samen met muziekvereniging Polyhymnia door het dorp gegaan. De muziekvereniging heeft eerst een kleine rondgang door Nieuwe Landen gemaakt en daarna zijn de kinderen bij het Anker opgepikt.

Nadat daar het Wilhelmus gespeeld is en de vlag gehesen, ging de stoet richting de Brugstede waar hetzelfde ritueel gevolgd werd.

Vervolgens is op het Kroonplein de prijsuitreiking van de versierde fietsen bekend gemaakt. De kinderen hadden allemaal hun uiterste best gedaan en kregen daarom allemaal een ijsje aangeboden van Cafetaria Zwakenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.