bands strijden om plek op dauwpop

Er staat veel op het spel voor de finalisten van de Rabo Music Rally. Zaterdag 13 april strijden zij in de Lantaarn in Hellendoorn voor een openingsspot op Dauwpop op 9 mei in Hellendoorn. De gratis toegankelijke finale begint om 20.00 uur.

Onder de finalisten zit ook De Nieuwe Stempel uit Raalte. De band werd mede bekend door De Wraak van Salland te winnen. Zij nemen het in de finale op tegen Pauw, Hubble Orkestar, The road Home, The Good Hand en De Pioniers.

Stemmen op één van de bands kan op staging2.overuit.nl/dauwpop. Het aantal stemmen wordt meegenomen in het juryoordeel. De band die als winnaar uit de bus komt krijgt een spot in de King King op Dauwpop, een dag studiotijd bij Hillroad Records in Luttenberg, een supportshow in grote zaal van Metropool Hengelo, een professionele fotoshoot door fotograaf Raymond “Bullet-ray” van Olphen (onder andere bekend van 3FM en Musicmaker), een optreden in tv programma En Dan Nog Even Dit (EDNED/TV Oost ) en een workshop door Frank Satink (programmeur verschillende festivals en eigenaar van platenlabels Goomah Music en Cool Buzz).

De voorverkoop voor Dauwpop is al begonnen via staging2.dauwpop.nl en de lokale adressen. Tickets kosten45 euro, een kinderticket (8 tot en met 14 jaar) kost 10 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.