babyboom volgt stel in ziekenhuis hardenberg

De afgelopen maanden heeft de NCRV diverse opnames in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg gemaakt met Willma en Rick van Winkoop uit Hardenberg voor de TV-serie Babyboom. Het stel is tijdens de zwangerschap tot aan de geboorte gevolgd.

Willma: “Ik zag op een forum een link staan naar een oproep voor het programma Babyboom, aan vrouwen die in verwachting zijn van een meerling. Het leek ons leuk om hieraan mee te doen om voor ons zelf een mooi document te hebben voor later.” Tijdens de zwangerschap is Willma bijgestaan door gynaecoloog Monique Wüst van de Saxenburgh Groep, waaronder het ziekenhuis valt. De TV-kijker ziet het stel onder andere bij het maken van een echo en na de bevalling in de kraamsuite van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis.

Wilma werkt in het Hardenbergse ziekenhuis als verpleegkundige. De opnames waren voor haar dan ook op bekend terrein.

Het programma Babyboom wil in beeld brengen hoe bijzonder en mooi het krijgen van een baby is, maar ook dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

Het stel is inmiddels verblijd met de komst van een gezonde tweeling. De familie Van Winkoop is voor het eerst te zien op 18 april, vervolgens 25 april en 2 mei, Ned. 1, 21.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.