auditie aanstormend talent in plaskerk

De Plaskerk in Raalte is zaterdag het onderkomen van de auditie van Aanstormend Talent. Veertien jonge muzikale talenten doen aan deze auditie mee voor een plekje in de finale. De auditie begint om 14.00 uur.

Het is de vierde keer dat Aanstormend Talent plaatsvindt. Aanstormend Talent is de talentenjacht voor jongeren uit Raalte en omstreken, georganiseerd door het Orgelfonds van de Plaskerk. Deze talentenjacht is ontwikkeld om jongeren te stimuleren en aan te moedigen hun muzikale talent te tonen aan het publiek. Door een prijs beschikbaar te stellen aan de deelnemers is er een extra drijfveer voor de jonge muzikanten en wordt hun muzikale inzet beloond.

De in totaal veertien deelnemers variëren in leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. De muziekinstrumenten en stijlen die ze spelen variëren des te meer. Op 6 april kan het publiek genieten van piano en zang, maar ook van gitaar, saxofoon en orgel. Sommige deelnemers gaan voor een klassiek stuk, andere voor een bekend popnummer en sommige deelnemers wagen zich zelf aan een zelfgeschreven stuk.

De jury beslist welke deelnemers er door mogen naar de finale. Deze finale vindt plaats op vrijdag 24 mei om 19.30 uur in de Plaskerk. De entree is dan 7 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.