antonissen elke donderdag in raalte

Jan Antonissen Groente en Fruit staat vanaf 4 april elke donderdag met een kraam op de Grote Markt in Raalte. Iedere donderdag biedt hij tussen 09.30 uur en 17.00 uur zijn groente en fruit te koop aan.

Antonissen, al ongeveer 40 jaar in het vak, biedt naast aardappelen, groenten en fruit ook roerbakgroenten en rauwkostsalades aan. Tijdens nationale wedstrijden worden de waren van Antonissen vaak hoog gewaardeerd.

Antonissen poogt zijn waren zoveel mogelijk uit de eigen regio te halen. Hij koopt in bij biologische of milieubewuste tuinders en telers uit het Vechtdal, Salland en de IJsselstreek.

De groenteman uit Lemelerveld werkt volgens het ‘vol-smaak’-concept. “Lekkere producten door kleinere teelten, ik betaal de tuinder een eerlijke prijs en er worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveermiddelen toegevoegd.”

De aanbiedingen van Antonissen vind je vanaf elke week in deze krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.