aanstormend talent in raalte en omstreken

Iedereen tot en met 18 jaar die een instrument bespeeld of zingt kan meedoen aan de wedstrijd. In welke vorm maakt niet uit: of je nou de nieuwe Phil Collins in je hebt, toch aan iemand anders het drummen wil overlaten of gewoon de reïncarnatie van Genesis kan vormen met een groep.

Veertien deelnemers gaven zich op. De leeftijd varieerde van twaalf tot achttien jaar. Van Sonates, naar Adele tot zelf geschreven nummers: het deelnemersveld bracht een keur aan genres ten gehore. Het niveau lag deze middag ook nog eens erg hoog.

De finale vindt plaats op vrijdag 24 mei en begint om 19:30. Locatie is wederom de Plaskerk in Raalte. Meer informatie is te vinden op staging2.aanstormendtalent.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.