aanmelden voor care4kids heino

Care4Kids Event Heino zoekt gezinnen met een zorgvraag uit heel Nederland die in aanmerking willen komen voor een gratis verwenweekend. Het gaat om gezinnen die normaal niet op vakantie kunnen doordat één gezinslid een beperking heeft of ziek is. De zorgorganisatie Residentiele & Ambulante Zorg (RAZ) houdt het Care4Kids Event Heino dit jaar van 27 tot en met 30 september 2013.

Gezinnen met een zorgvraag en met minimaal één kind, die in aanmerking willen komen voor het verwenweekend van dit jaar, kunnen zich nog tot 1 mei 2013 zelf opgeven of door derden worden opgegeven. Een aanmeldingsformulier is telefonisch aan te vragen via 088-3280040 of te downloaden via staging2.care4kidsevent.nl .

Alle zorggezinnen verblijven tijdens het weekend op Landgoed Old Heino, in de aangepaste bungalows van Care Holidays Heino. Vrijwilligers in de zorg van de zorgorganisatie RAZ bieden hier zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en kinderen. Verder is er een activiteitenprogramma en zijn alle maaltijden geheel verzorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.