workshop slagwerk in holstohus

In het Holstohus in Olst is op zondag 14 april van 11.00 tot en met 14.00 uur een workshop slagwerk. De workshop is voor zowel kinderen als volwassenen. Om 14.00 uur start het leerlingenconcert. Tussendoor wordt er gezamenlijk geluncht.

De workshop wordt gegeven door Frederik Roeland, de slagwerkdocent van de Olster Harmonie. Hij wordt daarbij geholpen door de muzikanten van de slagwerkgroep. De workshop is gratis en je kunt je inschrijven tot 7 april. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar olsterharmonie@gmail.com

Tijdens de workshop wordt een diversiteit aan slagwerkinstrumenten behandeld en uiteraard mogen de deelnemers alle instrumenten uitproberen. Aan het eind van de workshop is er zelfs al een nummer met elkaar ingestudeerd om ’s middags aan familie en vrienden te tonen tijdens het jaarlijkse leerlingenconcert.

De Olster Harmonie heeft de afgelopen jaren meerdere succesvolle workshops gehouden. Tijdens deze workshops konden deelnemers kiezen uit alle instrumenten die in een harmonieorkest worden bespeeld. Omdat er onder de jeugd veel enthousiasme was voor het drumstel, verschillende soorten trommels en de grote trom, wordt nu een workshop georganiseerd die volledig gericht is op het slagwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.