woonkamer vol rook maar gelukkig geen brand

De woonkamer van een woning aan de Muntzstraat in Heino stond donderdag aan het einde van de middag vol rook toen de houtkachel aan stond. De bewoners vreesden zelfs even dat er een schoorsteenbrand woedde. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat er gelukkig weinig loos was.

De schoorsteen had wat weinig trek waardoor de rook van hout onderin de kachel de kamer in trok. De bewoonster verklaarde zich nadien enigszins bezwaard te voelen over het feit dat ze de brandweer ingeschakeld had. Dat gevoel ontnamen de Heinose brandweerlieden zo snel als ze konden: Liever tien keer te veel ter plaatse, dan één keer te laat bellen. Bij twijfel bellen dus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.