winkeldiefstal opgelost na tonen beelden

Na een uitzending van het TV programma Onder de Loep hield de politie twee vrouwen aan voor diefstal bij een kledingzaak aan de Grotestraat in Raalte op 13 september 2012.

Na het tonen van de beelden van de twee vrouwen in Onder de Loep, kreeg de politie een tip dat één van de vrouwen eerder was aangehouden voor een winkeldiefstal in Balk (Friesland). Een andere vrouw wist daarbij te ontkomen. Uit het onderzoek dat volgde kon de politie de identiteit van beide vrouwen vaststellen, waarna op 20 februari een 48-jarige vrouw uit Eindhoven werd aangehouden. Op 25 februari werd een 45-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. Beide vrouwen zijn voorgeleid aan justitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.