vvd raalte wil knelpunten n35 in kaart

Voor de hand liggende onderwerpen zijn de aansluiting van De Zegge op de N348 en de N35, de verbinding tussen het centrum van Raalte en Raalte-Noord, maar op deze avond wil de VVD inventariseren welke opties en wensen er nog zijn rond de invulling van de spoorzone.

De directe aanleiding voor deze avond is de recente commotie rond landelijke bezuinigingen op infrastructuur. Bij die bezuinigingen is vooralsnog een streep gezet door het budget voor de verbreding van de N35.

Wil je een knelpunt onder de aandacht brengen, laat dat dan weten door een mail te sturen naar campagne@vvdraalte.net De VVD neemt dan vervolgens contact met je op. Het politiek café wordt gehouden in De Zwaan. Aanvang om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.