Home / archiefcentraal / vrijwilligersochtend ijssellandschap geslaagd

vrijwilligersochtend ijssellandschap geslaagd

IJssellandschap heeft zaterdag 23 maart een extra Natuurwerkochtend georganiseerd. Dit deden ze om nog meer mensen kennis te laten maken met de stichting en haar groene vrijwilligerswerk. Ondanks de ijzige kou waren toch nog ongeveer 35 enthousiaste volwassenen en kinderen naar de Haere in Olst gekomen.

Na een korte introductie was het tijd om het bos in te gaan. Voorzien van een knipschaar of handzaagje werd er hard gewerkt om overhangende takken rondom het weiland weg te snoeien en takkenrijen aan te leggen in het bos. Straks kunnen hier kleine bosdieren en vogeltjes hun toevluchtsoord en nestelplaats vinden. Na afloop stond er in de Haere een kom winterse erwtensoep en een broodje klaar. Het was een productieve ochtend en een gezellig samenzijn.

Ook interesse in Groen vrijwilligerswerk? Zie www.ijssellandschap.nl voor meer informatie of neem contact op met Jet Nieboer /IJssellandschap 0570-635955.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.